Antena Căutare

Mărturii din infern: „N-a fost nicio explozie... Localul a luat foc instantaneu!”

Mircea Becherescu, unul dintre cei care au reușit să „păcălească moartea” a povestit, cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în momentul izbucnirii incendiului

Mircea Becherescu, unul dintre cei care au reușit să „păcălească moartea” a povestit, cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în momentul izbucnirii incendiului.

Grație unui moment de inspirație și luciditate, Mircea a reușit să scape din incendiu, ba mai mult, a izbutit să-și salveze iubita și să ajute la scoaterea altor oameni din interior.

Povestirea lui postată pe Facebook a este de-a dreptul terifiantă:

„Aseara am fost in Colectiv, la lansarea albumului Goodbye To Gravity. Probabil ca ati aflat deja ce s-a intamplat asa ca o sa recapitulez eu, din perspectiva faptului ca eu si prietena mea am iesit nevatamati de acolo, cumva.

Nu a fost nici o explozie in club. O scanteie a unei jerbe de pe scena a atins materialul fonoizolant de pe unul din stalpii de sustinere, care a luat foc instant, ducand la arderea aproape instanta a intregului local (imbracat in acelasi material).

Am reusit cumva sa parasim clubul si sa ne adapostim in gangul din partea stanga a iesirii din club. Apoi, am reusit cumva sa ajungem in curtea unde se afla clubul, unde ma asteptau prietenii care au reusit sa scape de infern. Am avut grija ca prietena mea sa fie in siguranta apoi m-am intors catre intrare unde, cu ajutorul prietenilor cu care eram, am tras oamenii raniti si arsi blocati in tocul usii sau pe cei intinsi pe podea la loc sigur si am inceput manevrele de resuscitare, pana la aparitia personalului medical.

Citește și:

Noi mărturii cutremurătoare ale martorilor tragediei din Club Colectiv: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“

Am transportat catre ambulante cativa prieteni si cunoscuti, in stare mai putin grava, care au venit dupa aproximativ 15 minute, dupa insistentele noastre la 112.

Prietena mea a intrat in posesia unor sticle de apa, aduse de catre localnicii din zona, care totodata au adus si paturi pentru cei raniti si ii incurajau spunandu-le ca o sa fie bine.

La aproximativ o ora si jumatate dupa ce am iesit din club am parasit zona si am mers spre casa, unde am consultat in permanenta listele persoanelor internate la spitalele din Bucuresti.”

Citește și:

Declarație ȘOCANTĂ a unui spraviețuitor: „Nu a fost niciun spectacol pirotehnic!”

Martor: „Am reușit să ies în afara clubului CĂȚĂRÂNDU-MĂ PE OAMENI!”... VIDEO ȘOCANT! Vocile MORȚII de dinaintea dezastrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x