Antena Căutare

Amantul Elodiei face declaratii socante: “In timpul vacantei, am avut o neintelegere si am lovit-o”

Declaratii socante in cazul Elodia! In fata instantei, amantul avocatei, SPP-istul cu care a fost in Dubai, a marturisit ca a lovit-o pe Elodia. Pentru prima data de la disparitia femeii, Cristian Cioaca si amantul sotiei lui, au stat fata-n fata. Nu s-au privit nicio clipa in ochi.

Declaratia a arunca in aer tot cazul disparitiei celebrei avocatei. Detaliile pe care le-a dat Ilie Cristian, amantul, despre relatia lui cu Elodia au socat pe toata lumea.

Barbatul a intrat in sala de judecat vizibil agitat. Asta dupa ce s-a plimbat pret de cateva minute pe holul tribunalul, incercand parca sa-si ascunda chipul sub o pereche de ochelari de soare si o sapca neagra. La iesirea din sala de judecata, Ilie Cristian a refuzat sa dea alte detalii si a plecat grabit.

Amantul Elodiei Ghinescu a fost audiat, astazi, la Tribunalul Arges.

"In august 2007, ne-am intalnit in Dubai, unde am petrecut o vacanta impreuna, eu fiind atunci in misiune in Afganistan. In timpul vacantei, am avut o neintelegere si am lovit-o pe Elodia, i-am dat o palma peste fata. Ulterior, mi-am cerut scuze prin mail, dar nu am primit un raspuns de la ea. Elodia nu a parut afectata nici fizic si nici psihic de aceasta palma si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Am incercat sa o contactez pe Elodia dupa 25 august, cand s-a incheiat excursia in Dubai, dar nu am reusit sa iau legatura cu ea. Despre disparitia ei am aflat de la televizor, in timp ce ma aflam in Afganistan, iar primul gand a fost ca s-a intamplat ceva grav", a marturisit acesta.

O alta ipoteza socanta a dat peste cap cazul Cristian Cioaca-Elodia. Avocata ar fi fost insarcinata cu amantul SPP-ist atunci cand a disparut. Aceste lucru reiese din schimbul de mesaje dintre Elodia si iubitul ei.

Cristian Cioaca s-a ales cu un nou dosar penal... Probe noi in cazul Madalina Manole - pete enorme de sange pe peretii din baie si hol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x