Antena Căutare

Mărturisiri cutremurătoare făcute de femeia desfigurată de un polițist căruia i-a refuzat avansurile: ”Mi-a spus că ies doar cu picioarele înainte"

Femeia care a fost bătută de un polițist din Potcoava, județul Olt, a făcut declarații șocante. Aceasta susține că bărbatul căruia i-a refuzat avansurile a bătut-o cu pumnii, picioarele și cu vătraiul și, mai mult de atât, a amenințat că o îngroapă în grădină. 

Într-o fimare făcută publică pe Facebook, ea a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

„Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (...) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (...) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia în filmul postat pe Facebook.

Femeie bătută cu sălbăticie de un polițist din Potcoava, după ce i-ar fi refuzat avansurile sexuale

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este bătută de o persoană, a cărei identitate a refuzat să o furnizeze.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Barbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

În urma acestui caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, cercetările fiind făcute sub coordonarea procurorului.

Simona Halep va evolua cu Bianca Andreescu, luni, nu înainte de ora 14.00, în primul meci la Turneul Campioanelor... Noi informații despre cazul camionului din Marea Britanie. Poliția a prelevat probe ADN de la posibilele rude ale migran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x