Orașul din România în care masca şi mănuşile devin obligatorii în spaţiile publice

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Timişoara a instituit obligativitatea purtării de măşti medicale de protecţie şi mănuşi, în magazine, mijloacele de transport public şi în spaţiile publice administrative unde sunt relaţii cu publicul.

”Începând cu data de 22 aprilie a.c. pe teritoriul administrativ al Municipiului Timişoara, se instituie obligativitatea persoanelor de a purta mască şi mănuşi pe mijloacele de transport public şi în spaţiile închise ale structurilor publice şi private în care se desfăşoară relaţii cu publicul”, se arată în hotărârea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Timişoara.

Şi alte localităţi din judeţul Timiş au instituit obligativitatea purtării de măşti, şaluri, eşarfe, dar şi mănuşi, în spaţiile publice.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri