Antena Căutare

Maşina vedetelor de la Hollywood, una dintre cele mai scumpe din lume, este prezentată la Salonul Auto Bucureşti

O super maşină care costă un milion şi jumătate de dolari, una dintre cele mai scumpe din lume, este vedeta acestui an a Salonului Auto Bucureşti. Sunt însă şi preţuri pentru. pământeni. Maşini de oraş care pornesc de la 7.500 de euro dar şi multe oferte la programul Rabla.

O super maşină care costă un milion şi jumătate de dolari, una dintre cele mai scumpe din lume, este vedeta acestui an a Salonului Auto Bucureşti. Sunt însă şi preţuri pentru. pământeni. Maşini de oraş care pornesc de la 7.500 de euro dar şi multe oferte la programul Rabla. Românii încep să fie tot mai atraşi şi de autoturismele electrice sau hibride. Asta chiar dacă preţul lor rămâne în continuare unul destul de piperat.

Zgomotul produs de maşina care costă un milion şi jumătate de dolari i-a atras pe toţi vizitatorii Salonului Auto Bucureşti. În lume există doar 3.500 de modele, iar în România, unul singur. Atinge suta de kilometri în 4 secunde, iar viteza maximă este de 360 de kilometri pe oră - o adevărată maşină de curse. Boxerul Floyd Mayweather, actorul Jerry Seinfeld şi rapperul Kayne West deţin un astfel de super-car.

Sunt idei şi pentru cei care vor să-şi tuneze autoturismul. Spre exemplu, o maşină electrică, silenţioasă poate produce acelaşi zgomot ca un bolid de lux. Totul, printr-o aplicaţie instalată pe telefonul mobil.

Motorul industriei auto româneşti - Dacia - lipseşte de la salon pentru al doilea an la rând. Chiar şi aşa, vizitatorii au ce vedea. Sunt expuse peste 400 de maşini.

Celebrul festival al castanelor se desfăşoară anul acesta fără castane. Ce soluţie au găsit organizatorii... L-a drogat și i-a furat toți banii! Cum a reușit o româncă de doar 19 ani să fure aproape 100.000 de euro de la un aface...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x