Căutare Live

Incendiu puternic pe o stradă din Craiova. Patru maşini au ars

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3:30. Flăcările au cuprins un autoturism, parcat în faţa unui bloc și imediat s-au extins la alte trei maşini aflate în apropiere.

Incendiu puternic pe o stradă din Craiova

Incendiul a izbucnit din cauza unui cablu electric izolat necorespunzător, potrivit ISU Dolj.

Incendiu puternic pe o stradă din Craiova. Patru maşini au ars

Primul autoturism a ars aproape în întregime, iar celelalte au fost avariate.

„Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru autoturisme aflate în parcare în zona cartier 1 Mai. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi habitaclu al primului autoturism de la care a pornit incendiul, iar cele 3 autoturisme, parcate în apropierea acestuia, au fost afectate de incendiu. În urma incendiului a ars primul autoturism în proporţie de aproximativ 90%, două în proporţie de aproximativ 80 % şi unul în proporţie de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric“, anunţă ISU Dolj.

Sursă: Mediafax

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Directoarea şcolii din Dolj, unde 17 elevi ar fi suferit o intoxicaţie, primele declarații: ”Nu s-a făcut nicio dezinsec...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri