Antena Căutare

Mașini făcute praf! Accident grav în stațiunea Mamaia: tânără în comă și alte trei persoane sunt rănite (FOTO)

Un accident extrem de grav s-a produs vineri noaptea în stațiunea Mamaia, pe sensul de mers Constanța-Năvodari. Trei mașini au fost implicate, dintre care una s-a răsturnat în afara carosabilului. Echipajele de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului și patru persoane au ajuns de urgență la spital. Un accident extrem de grav s-a produs vineri noaptea în stațiunea Mamaia, pe sensul de mers Constanța-Năvodari. Trei mașini au fost implicate, dintre care una s-a răsturnat în afara carosabilului. O tânără de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina condusă de iubitul ei a intrat pe contrasens. Alte trei persoane au fost rănite şi trei maşini - avariate în urma carambolului.

Un accident extrem de grav s-a produs vineri noaptea în stațiunea Mamaia, pe sensul de mers Constanța-Năvodari. Trei mașini au fost implicate, dintre care una s-a răsturnat în afara carosabilului. O tânără de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce maşina condusă de iubitul ei a intrat pe contrasens. Alte trei persoane au fost rănite şi trei maşini - avariate în urma carambolului.

Totul s-a întâmplat în zona Cazino din stațiunea Mamaia, atunci când unul dintre șoferi a vrut să întoarcă mașina pe marcajul dublu continuu și a fost izbit de alte două autoturisme, conform declarațiilor oficiale.

O tânără este în comă la spital, acolo unde au ajuns şi alţi trei tineri, cu răni multiple, în urma unui impact violent între trei autoturisme. Accidentul s-a produs în Mamaia. Fata se afla în maşina care ar fi provocat carambolul, iar la volan era iubitul ei.

CE SPUNE ȘOFERUL

Tânărul vinovat de accidentul din Mamaia, însă, susţine că maşina a intrat în balans şi a tras de volan, din instinct, moment în care a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal două autoturisme.

CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT

Urmele carambolului par să indice o manevră interzisă, făcută de un şofer de 21 de ani.

Mașini făcute praf! Accident grav în stațiunea Mamaia: tânără în comă și alte trei persoane sunt rănite (FOTO)

Tânărul a pătruns pe contrasens, iar maşina care venea, regulamentar, din faţă, nu a mai avut când să frâneze. După impact, a fost proiectată în următorul autoturism, apoi s-a răsturnat.

Martorii spun că toţi cei trei şoferi ar fi avut viteză.Ceilalţi trei tineri din autoturismul răsturnat au ajuns la spital cu multiple traumatisme, dar conştienţi. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă şi i-au reţinut permisul şoferului care ar fi provocat accidentul din Mamaia.

Mașini făcute praf! Accident grav în stațiunea Mamaia: tânără în comă și alte trei persoane sunt rănite (FOTO)

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit peşte "proaspăt" de trei săptămâni... Prăpăd pe șosea! Două TIR-uri s-au izbit și a fost haos la Mehedinți! Ce s-a împrăștiat pe drum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x