Antena Căutare

Maşinile parcate neregulamentar vor fi, din nou, ridicate! Câți bani trebuie să achite șoferii ca să le recupereze

Mașinile parcate neregulamentar ar putea să fie, din nou, ridicate de către angajații Companiei Municipale Managementul Transportului, conform unui proiect aflat în dezbatere publică până pe 8 februarie. 

Mașinile parcate neregulamentar ar putea să fie, din nou, ridicate de către angajații Companiei Municipale Managementul Transportului, conform unui proiect aflat în dezbatere publică până pe 8 februarie.

Astfel, angajații Companiei Municipale Managementul Transportului vor lucra 24 de ore din 24, iar şoferii bucureşteni vor plăti minim 500 de lei pentru a-şi recupera maşina ridicată de municipalitate.

Tarifele pentru ridicarea sunt:

- pentru ridicare, 200 de lei pentru maşinile cu masa totală de până la 5 tone inclusiv şi 270 de lei pentru maşinile de peste 5 tone.

- pentru transport, 150 de lei, pentru maşinile cu masa totală de până la 5 tone inclusiv şi 200 de lei pentru maşinile de peste 5 tone.

- pentru depozitare, 150 de lei pe zi.

Astfel, pentru o maşină care depăşeşte 5 tone, tariful total ajunge la 620 de lei, iar pentru un autoturism, precum un Logan, tariful este de 500 de lei.

Cu ajutorul acestui proiect, primarul general al Capitalei Gabriela Firea speră să elimine maşinile parcate la întâmplare, care împiedică transportul public sau operaţiunile de salubrizare.

Veștile proaste de la meteorologi! Urmează două zile cu ger, vânt și ploaie înghețată! Cum va fi vremea de Crăciun... Nici obținerea pașaportului temporar nu mai e ce a fost! Regulile stricte, impuse în ultimele luni, sunt cauza cozilor i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x