Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Măsuri speciale la metrou pentru a limita răspândirea coronavirusului. Anunțul făcut de Metrorex

Metrorex arată că trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D, fiind vaporizat un biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Metrorex informează că, începând din 22 martie, trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită nebulizare 3D. Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat şi fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, în interiorul acestora.

"Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului şi a suprafeţelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colţ al vagonului, ci şi în traseele de ventilaţie a aerului. Aceasta este o măsură suplimentară de prevenţie şi protecţie pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea publicului călător", spun reprezentanţii Metrorex.

Societatea menţionează că încearcă implementarea de soluţii inovatoare de protecţie pentru combaterea coronavirusului, însă face apel la călători să respecte cu stricteţe măsurile de precauţie şi prevenţie comunicate deja de autorităţi.

Sursa : news.ro

Recomandari