Căutare Live

Măsuri suplimentare pentru asigurarea păstrării distanţei între pasagerii Aeroportului Internaţional "Henri Coandă"

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" au anunţat că, începând de luni, au fost dispuse măsuri suplimentare pentru asigurarea păstrării distanţei între pasageri. Astfel, în cazul sosirii a două curse simultan, vor fi utilizate fluxuri de control diferite, vor fi amplasate benzi de delimitare a liniilor de aşteptare şi va fi suplimentat personalul aeroportuar.

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), în prezent, în vederea informării publicului asupra pericolului generat de Coronavirus şi asigurării unei distanţe suficiente, de minimum 2 metri, între pasageri care tranzitează Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", au fost amplasate în întreg terminalul - în special în zonele unde se aşteaptă pentru diversele formalităţi – diferite mijloace de informare: afişe, marcaje cu text lipite pe pardoseală, clipuri video difuzate pe monitoare dedicate. Totodată, se transmit constant informaţii pe sistemul de sonorizare, iar personalul aeroportuar comunică pasagerilor necesitatea păstrării distanţei.

"Având în vedere faptul că, recent, declaraţia pe proprie răspundere a tuturor pasagerilor care sosesc în ţară trebuie verificată şi avizată, sub semnătură, de personalul DSP, durata pentru controlul documentelor în zona frontierei a crescut substanţial", arată sursa citată.

De aceea, începând de luni, în aeroport au fost dispuse măsuri suplimentare. Astfel, în cazul sosirii a două curse simultan, vor fi utilizate două fluxuri de control diferite. În cazul suprapunerii a mai mult de două curse la sosiri, pasagerii celei de-a treia curse (şi ai următoarelor) vor aştepta în avion eliberarea unui flux de control.

De asemenea, pe culoarul de sosiri, vor fi amplasate benzi de delimitare a liniilor de aşteptare şi va fi suplimentat personalul aeroportuar din zonă.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, în aceeaşi zonă vor acţiona şi poliţişti de frontieră.

Totodată, se va creşte frecvenţa de difuzare a anunţurilor audio.

Pasagerii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia marcajelor şi indicaţiile transmise atât prin sistemul de sonorizare, cât şi direct de către personalul aflat în zonă.

Sursa : news.ro

Şapte nave militare româneşti şi străine vor face antrenamente în Marea Neagră... Hunedoara: Aproape întreaga Secţie ATI a Spitalului din Orăştie şi-a înaintat demisia/ În prezent, acolo nu sunt pacienţ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri