Antena Căutare

„Mă-ta se duce în Italia să şteargă c****e” Uite în ce HAL o UMILEȘTE această profesoară pe fata ai cărei părinți sunt plecați în STRĂINĂTATE!

O elevă de la liceul „Dante Alighieri” din Chişinău susţine că a fost umilită public de profesoara sa. Minora care învaţă în clasa a șasea susţine că dascălul a insultat-o şi pe mama sa, despre care a spus că şterge fundurile peste hotare. Totul s-ar fi întâmplat ieri în timpul orelor. Profesoara respinge acuzaţiile şi spune că de fapt alţi elevi ar fi jignit-o, scrie actualitatea.biz.

Părinţii copilei de 11 ani s-au separat. După divorţ, fata este crescută de mama sa. Aceasta a fost nevoită, însă să-şi lase fata în grija unei prietene şi să plece în Scoţia, după ce apartamentul său a fost luat de bancă din cauza unui credit neachitat.

Copila de 11 ani este crescută de mama sa, după ce părinţii au divorţat. Femeia a fost nevoită să-şi lase fata în grija unei prietene şi să plece în Scoţia, pentru că apartamentul său a fost luat de bancă din cauza unui credit neachitat.

Eleva spune că profesoara i-a adresat cuvinte jignitoare chiar în timpul orelor:

„Să ştii ca mama ta te lasă baltă întotdeaună şi pe mine nu mă interesează că nu ai casă, nu ai tată şi că mama ta este undeva, dar eu ştiu ca ea se duce în Italia să şteargă „cururile” la un moşneag”.

În timp ce ne povestea cele întâmplate, aceasta a fost întreruptă şi luată de o profesoară, care este şi mătuşa sa, şi adusă în cabinetul metodic.Acolo, copila a discutat cu ochii lacrimi cu învăţătorii.

O româncă a găsit pe stradă peste 20.000 de lei. Continuarea i-a uimit până și pe oamenii legii!... 17 ianuarie, zi importantă pentru creștini. La mulți ani celor care poartă acest nume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x