„Mă-ta se duce în Italia să şteargă c****e” Uite în ce HAL o UMILEȘTE această profesoară pe fata ai cărei părinți sunt plecați în STRĂINĂTATE!

O elevă de la liceul „Dante Alighieri” din Chişinău susţine că a fost umilită public de profesoara sa. Minora care învaţă în clasa a șasea susţine că dascălul a insultat-o şi pe mama sa, despre care a spus că şterge fundurile peste hotare. Totul s-ar fi întâmplat ieri în timpul orelor. Profesoara respinge acuzaţiile şi spune că de fapt alţi elevi ar fi jignit-o, scrie actualitatea.biz.

Părinţii copilei de 11 ani s-au separat. După divorţ, fata este crescută de mama sa. Aceasta a fost nevoită, însă să-şi lase fata în grija unei prietene şi să plece în Scoţia, după ce apartamentul său a fost luat de bancă din cauza unui credit neachitat.

Copila de 11 ani este crescută de mama sa, după ce părinţii au divorţat. Femeia a fost nevoită să-şi lase fata în grija unei prietene şi să plece în Scoţia, pentru că apartamentul său a fost luat de bancă din cauza unui credit neachitat.

Eleva spune că profesoara i-a adresat cuvinte jignitoare chiar în timpul orelor:

„Să ştii ca mama ta te lasă baltă întotdeaună şi pe mine nu mă interesează că nu ai casă, nu ai tată şi că mama ta este undeva, dar eu ştiu ca ea se duce în Italia să şteargă „cururile” la un moşneag”.

În timp ce ne povestea cele întâmplate, aceasta a fost întreruptă şi luată de o profesoară, care este şi mătuşa sa, şi adusă în cabinetul metodic.Acolo, copila a discutat cu ochii lacrimi cu învăţătorii.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri