Antena Căutare

Maternitatea Giulesti, urmarita penal pentru ucidere

Ancheta in cazul incendiului de Maternitatea Giulesti continua. Procurorul sef Marius Iacob a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva Spitalului "Panait Sarbu", sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa.

"Sunt indicii cu privire la incalcarea normelor de sanatate si securitate in munca, a normelor privind montarea si verificarea instalatiilor electrice, a reglementarilor cu privire la gestionarea resurselor umane existente si a regelmentarilor privind luarea masurilor in cazul unor incendii", a declarat Marius Iacob.

VEZI Filmul tragediei de la maternitatea Giulesti!

Procurorul a precizat ca sanctiunile pot merge pana la desfiintarea unitatii sanitare.

Marius Iacob a mai anuntat, miercuri, ca la dosar a fost depusa o asigurare medicala de malpraxis pentru spitalul "Panait Sarbu" in valoare de 500.000 de e uro, care a fost incheiata in cursul anului trecut.

Asistenta Florentina Cirstea, cea care avea in responsabilitate salonul care a ars si care a lipsit timp de 12 minute in momentul

Nu suntem in "Topul 500 al universitatilor"!... Sebastian Vladescu: Ramane de vazut daca plata ziaristilor pe DDA e corecta sau e evaziune fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x