Căutare Live

Maternitatea Odobescu din Timişoara, închisă în urma depistării unor cazuri de coronavirus în rândul asistentelor medicale, va fi redeschisă

Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde cel puţin cinci asistente medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, şi care a fost închisă marţi seară, va fi redeschisă joi, după o acţiune de dezinfecţie.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a lua în discuţie, miercuri, situaţia de la Maternitatea Odobescu, închisă din seara zilei de ieri, 31 martie 2020, din cauza depistării unor cazuri de infectare cu COVID-19 la asistente din cadrul spitalului.

”În cadrul şedinţei Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost prezentată ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş la Maternitatea Odobescu şi, la propunerea DSP, s-a decis ca unitatea medicală se va putea redeschide mâine, 2 aprilie, la ora 8. Până atunci, adică în cursul acestei după amieze şi la noapte, se va efectua dezinfecţia întregului spital”, se arată într-un comunicat al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Totodată, conducerea Spitalului Premiere din Timişoara, un spital privat, unde au fost mutate pacientele din maternitatea închisă, a dat asigurări că va putea prelua toate femeile gravide care urmează până joi dimineaţa.

Maternitatea Odobescu a fost închisă marţi seara, după ce cel puţin cinci asistente au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Producători români, fără scrupule. Au scos la vânzare produse contrafăcute, în plină pandemie de coronavirus... Dezastru la Arad. Ministrul Sănătăţii, despre infecţiile cu coronavirus:”E o transmitere comunitară extinsă în acest mom...
Ultimele știri