Antena Căutare

Mazare face locuinte in containere la Constanta!

Un alt proiect marca Radu Mazare a fost anuntat astazi cu mandrie de catre edilul Constantei locuitorilor urbei, dar si consilierilor locali care urmeaza sa-l voteze peste cateva zile in sedinta de consiliu.

"Programul de construire locuinte modulare grupate in Campusul social Henri Coanda" este un proiect care se vrea binevoitor fata de persoanele dezavantajate de sistem. Cei care n-au avut nicicand nimic, sau cei care-au avut, dar au fost dati afara - in principal ca urmare a retrocedarilor.

Un fel de complex rezidential cu 2000 de locuinte din containere dotate cu chiuveta, plita electrica, toaleta, cu una, doua sau trei dormitoare cu cantina, terenuri de sport, zona pentru gratar, locuri de joaca pentru copii si post de politie urmeaza a se aseza pe locul unei foste unitati militare de graniceri.

Conform graficului, primele 500 de containere vor fi gata de dat in folosinta in februarie-martie 2012 si apoi, din sase-n sase luni cate 500, iar 1000 de astfel de containere ar costa 4 milioane de euro, platibili in cinci ani.

"Este probabil cel mai mare proiect social din Romania si are doua avantaje uriase: este foarte ieftin si se poate realiza foarte repede", a subliniat Radu Mazare.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

SPECIAL! Turda, orasul otravit cu mercur... Avocat bucurestean retinut pentru mita de 6000 de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x