Antena Căutare

Meciul Romania - Olanda, o afacere de milioane pentru bisnitari. Cat costa un bilet "la negru"

Un milion de euro castiga Federatia Romana de Fotbal din biletele vandute la meciul Romania-Olanda. In ultimele zile, insa, afacerea cu tichete la suprapret este o mina de aur pentru speculanti. Pe piata neagra, pretul a crescut de cinci ori. De la 20 de lei, un bilet la peluza a ajuns sa coste 100 de lei.

Ca sa se asigure ca posibilul cumparator nu negocieaza cu "concurenta", omul cu biletele ofera gratis indicatii despre zona. Unde se poate manca, unde se poate servi o cafea... Cativa metri mai incolo, alti colegi de breasla au activitate intensa. Vand bilete cu 200 de lei. Adica aproape de trei ori pretul corect al unui bilet la tribuna a doua, care in mod normal costa 80 de lei. La peluza, tariful creste. De cinci ori, in conditiile in care tichetul la inelul 1 si 2 costa 40 de lei. Dupa o negociere putin mai lunga, se ajunge la un compromis.

Si pentru ca ora meciului Romania-Olanda se apropie, posesorul biletelor mai lasa de la el. Amatori sunt multi. Si se negociaza peste tot. In mijlocul strazii, la terasele de langa Arena Nationala sau in masina. Important este ca toata lumea sa castige. Bisnitarii fac un ban necinstit, iar cumparatorii stau in tribuna la meci.

Totul se intampla ziua in amiaza mare. Iar bisnitarii sunt foarte usor de recunoscut. Stau grupati, cu ochii pe clienti. La doar cativa metri departare de politisti.

Medicii spitalului din Fagaras lucreaza cu aparate mai vechi de 40 de ani ... Milioanele de la Loto, "udate" cu lacrimi. Povestea lui George, cel mai bogat somer al tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x