Antena Căutare

Medic din Republica Moldova, arestat dupa ce a "deschis" mai multe bordeluri in Romania

"O afacere de familie" a fost desfiintata de politistii brasoveni! Nu din invidie, ci pentru ca era mai mult decat ilegala. Si putin suprinzatoare, avand in vedere meseriile de baza ale celor care au pus la cale totul. Mai precis, un medic, cetatean moldovean, este acuzat ca impreuna cu fiul si sotia sa coordona, nu un cabinet, ci patru bordeluri la noi in tara.

Medicul, sotia lui - asistenta si fiul lor - student la Medicina, detineau patru saloane de masaj erotic: doua in Brasov, unul in Cluj Napoca si altul in Constanta. Procurorii spun, insa, ca tinerele angajate acolo ofereau mai putin masaj si mai mult favoruri sexulae contracost.

Fetele erau aduse din Republica Moldova sau erau racolate prin anunturi la mica publicitate, oficial pentru postul de maseuza. Fiecare fata avea aproximativ sase clienti pe zi si primea intre 200 si 300 de lei de la fiecare. De salonul de la Constanta se ocupa fiul celor doi, care studiaza acolo Medicina.

Pe celelalte se pare ca le controlau chiar medicul si sotia lui. Astazi politistii au perchezitionat saloanele si au ridicat de acolo mai multe jucarii sexuale. Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore pentru proxenetism, iar sase tinere care lucrau in aceste saloane sunt cercetate pentru prostitutie.

UPDATE! Un ofiter SRI s-a impuscat in cap, pe un poligon al Jandarmeriei... Avionul presedintelui georgian Mihail Saakasvili a fost intors de urgenta pe aeroportul Baneasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x