Căutare Live

Prea mici în fața coronavirusului. Medic din România, cu saci de gunoi în picioare, pe post de echipament de protecție: ”Așa ne-am echipat ca să vedem un pacient!”

Coronavirusul se răspândește cu repeziciune, iar medicii români par prea ”mici” în fața acestei lupte, întrucât nu au resursele necesare pentru a evita să fie infectați. Ba mai mult, unii dintre ei au fost nevoiți să improvizeze, așa că și-au pus în picioare saci de gunoi, pe care i-au prins mai apoi cu leucoplast. 

Prea mici în fața coronavirusului. Medic din România, cu saci de gunoi în picioare, pe post de echipament de protecție: ”Așa ne-am echipat ca să vedem un pacient!”

De la izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, medicii se plâng că nu au echipamente, iar o dovadă în acest sens este o imagine făcută publică de medicul Sorin Alexandru, care lucrează la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Craiova.

ALERTĂ! 17 morți în România. Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus a crescut la 906

Pentru că-i lipsesc echipamentele, medicul a fost nevoit să improvizeze. Astfel, a ajuns să aibă grijă de pacienți îmbrăcat în halat de unică folosință de vizitator, iar în picioare și-a pus saci de gunoi pe care i-a prins cu leucoplast.

"Asa ne-a echipat Ministerul Sănătății sa vedem un posibil bolnav de COVID-19. Noaptea 24 spre 25 martie. Se pare ca secția UPU face eforturi sa ne asigure un echipament decent. Sa vedem câte echipamente ne va trimite Guvernul Izolatilor la Domiciliu. Și când! Să nu fim pozitivi până atunci", declară medicul Sorin Alexandru, potrivit HotNews.

Ultimă oră! Există în România vaccinul împotriva Covid-19. „Avem vaccinul. Am început testele”

Coronavirus în România, cifre oficiale

În România au fost confirmate, până acum, 906 infecții cu coronavirus. 86 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 17 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu susţine că o asistentă de la Unitatea de Primire Urgenţe Cluj-Napoca a fost depistată po... „Uitaţi-vă, mă, oameni buni, cum murim, mă! Murim nevinovaţi, mă!”. Microbuz SMURD cu persoane în carantină, răsturnat l...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x