Antena Căutare

Scandalul medicilor falși! O femeie și-a făcut diplomă și este medic ginecolog la un spital de stat din Ilfov

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP! Libertatea prezintă filmări cu ea în sala de operaţie, singură, cum închide o pacientă!

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP! Libertatea prezintă filmări cu ea în sala de operaţie, singură, cum închide o pacientă! Explicaţia „doctorului” Bîrsan: „Doar serveam instrumentarul”.

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov! UMF: "Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!"

Potrivit sursei amintite, dovezile că ea practică medicina fără studii şi avize nu sunt de pe Facebook, ci din imagini de necombătut şi din documente oficiale, precum condica medicilor şi falsuri grosolane de la dosarul Ralucăi Daniela Bîrsan.

"Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!".

Unii pacienţi nu sunt atât de pretenţioşi şi o laudă pe „rezidentă”. Căci mai au un defect pacienţii obişnuiţi. Nu sunt informaţi, aşa cum e personalul clinicii de stat, privilegiat să ştie ceea ce oamenii nu ştiu. Pentru că, în 2015, a fost un scandal în spital, când Raluca Daniela Bîrsan a fost îndepărtată, dar controlul a fost muşamalizat. Iar pacienţii au fost puşi, din nou, în situaţia de a fi trataţi de către o persoană fără studii medicale şi, conform surselor din spitalul public, şi fără liceul terminat, exact ca în cazul Matteo Politi! Similitudinile nu se opresc aici.

UMF: "Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!", titrează Libertatea, care prezintă întreaga anchetă în ediția online de astăzi.

Regula bacșișului se schimbă! Ce trebuie neapărat să afle românii... Bătaie între șoferi, într-o benzinărie din Cluj-Napoca! O cameră de supraveghere a surprins totul - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x