Antena Căutare

Medic prins beat criță la volanul maşinii de asistenţă primară. Polițiștii l-au filmat în timp ce-l ajutau să se țină pe picioare

Oprit în trafic de un echipaj de poliție, un medic abia se putea ține pe picioare. Incidentul a fost filmat și făcut public, iar în imagini se vede cum omul, vizibil băut și fără a avea control asupra faptelor sale, insistă că trebuie să ajungă la un caz medical grav.

Oprit în trafic de un echipaj de poliție, un medic abia se putea ține pe picioare. Incidentul a fost filmat și făcut public, iar în imagini se vede cum omul, vizibil băut și fără a avea control asupra faptelor sale, insistă că trebuie să ajungă la un caz medical grav.

Medicul este din satul Vălcineţ, raionul Călăraşi al Republicii Moldova și a fost prins în stare de ebrietate la volanul unei maşini de asistenţă primară.

Imaginile au fost primite în redacţia publika.md, la scurt timp după ce acesta a fost identificat de echipajul de poliţie. Bărbat a negat faptul că ar fi consumat alcool şi s-a eschivat de la etilotest, motivând că trebuie să plece urgent la o intervenție medicală.

Medicul a fost depistat în stare de ebrietate de grad avansat, alcoolmetrul indica 0, 46mg/l de alcool în aerul expirat.

Cazul a fost documentat de grupa accidente rutiere din Inspectoratul din Călărași, mai scrie sursa citată.

Florin a murit cu zile, într-un spital din Marea Britanie! Românul ar fi fost ignorat de medici mai bine de 20 de ore, p... Înscrierile la clasa zero, chin pentru părinți. Cum poți să-ți dai copilul la o altă școală decât cea de lângă domiciliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x