Antena Căutare

Medic prins în timp ce lua mită. Fapta a fost anunțată printr-un apel telefonic

Un medic din județul Neamț a fost prins în timp ce lua mită de la familia unui pacient. O persoană a denunțat fapta printr-un apel telefonic de tip call-center anticorupție.

Un medic din județul Neamț a fost prins în timp ce lua mită de la familia unui pacient. O persoană a denunțat fapta printr-un apel telefonic de tip call-center anticorupție.

Medicul cu pricina a efectuat o intervenție chirurgicală, după care a primit o sumă de bani de la una dintre rudele pacientului.

"În data de 24.09.2019, ca urmare a unei sesizări primite la Call-Center Anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie - 0800.806.806, ofiţeri de poliţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparţinătorul unui pacient, în urma unei intervenţii chirurgicale", se precizează în comunicatul Direcția Generală Anticorupție.

Medicul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, iar faţă de acesta a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Nepoții lui Dincă sunt abuzați de către colegi. „Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal”... Firea, despre termoficare: Trebuie să avem ori posibilitatea de a plăti factura la 40 de zile, nu la 30, ori să se schim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x