Antena Căutare

Medic, revoltat din cauza protestatarilor care au ieșit în Piața Victoriei. A aruncat cu jigniri la adresa oamenilor: "Blochez orice idiot care anunţă că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei (...) Aţi stat ca nişte şobolani"

Medicul Răzvan Constantinescu este din nou în centrul unor constroverse. Fostul director al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi,  reușit să stârnească revolta oamenilor, după ce a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste. Ba, mai mult, a aruncat cu jigniri, în stânga și-n dreapta

Medicul Răzvan Constantinescu este din nou în centrul unor constroverse. Fostul director al Institutului de Gastroenterologie şi Hepatologie Iaşi, reușit să stârnească revolta oamenilor, după ce a anunţat pe Facebook că nu-i va trata pe pacienţii despre care află că au fost în Piaţa Victoriei la proteste.

Ba, mai mult, a aruncat cu jigniri, în stânga și-n dreapta. Mesajul a fost postat înainte de protestele de duminică seară:

„CĂ TOT SUNT FURIOS... anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor!

ALIENARE EXPERIMENTALĂ. Eu nu cred că mai există un popor în lume care să stea ca mielul când i se ia şi să protesteze când i se dă. Pare un experiment medical”, spune medicul, potrivit adevarul.ro.

Simona Lazarovici, adolescenta din Suceava care a murit arsă de vie într-un accident, nu poate fi înmormântată. Motivul ... Horoscopul zilei de marți pune zodiile pe jar! Unii vor plânge, în timp ce alții au ocazia să obţină câştiguri interesan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x