Antena Căutare

Medic acuzat de pacienţi că este prea bolnav să opereze! Mâinile îi tremură vizibil, dar asta nu îl împiedică să efectueze intervenții delicate

Cazul bizar al unui stomatolog intră în atenţia autorităţilor. Un medic din Bucureşti, cu drept de practică, este acuzat de un pacient că face intervenţii medicale, deşi abia îşi poate coordona mâinile. Avocatul pacientului anunţă că face plângere pentru malpraxis.

Cazul bizar al unui stomatolog intră în atenţia autorităţilor. Un medic din Bucureşti, cu drept de practică, este acuzat de un pacient că face intervenţii medicale, deşi abia îşi poate coordona mâinile. Avocatul pacientului anunţă că face plângere pentru malpraxis. Spune că stomatologul i-ar fi distrus dantura tocmai pentru că nu poate să-şi stăpânească mişcările corpului.

Reporterii Observator au scos la lumină cazul bizar al unui stomatolog din București, cu drept de practică, dar care, spun pacienții, abia își poate coordona mâinile.

În cabinetul acestui stomatolog ajungem în urma unei reclamaţii făcute de unul dintre pacienţii sai. Este vizibil, medicul îşi controlează cu greu mişcările. Mâinile îi tremură iar din când în când face mişcări bruşte.

Un pacient susţine că medicul i-a greşit lucrarea dentară. Povesteste că la scurt timp după implanturile făcute, au apărut problemele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul stomatolog încearcă cu greu să îşi stăpânească reacţiile corpului, atunci când echipa Observator i-a cerut un punct de vedere.

Medicul stomatolog lucreaza inclusiv intr-o unitate sanitara de stat. Mai exact, la Spitalul Floreasca. Pana acum, reprezentantii unitatii nu ne au dat niciun punct de vedere referitor la aceasta situatie.

Doctorul stomatolog este acreditat şi poate profesa, spun cei din Colegiul Medicilor. Legea din România nu prevede însa ca acesta să depună periodic acte privind starea de sănătate.

Până acum reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentişti nu ne-au oferit şi un punct de vedere oficial, dar promit că vor analiza acest caz. Transmit că, dacă vor considera necesar, îi vor cere doctorului să facă o nouă evaluare medicală a stării sale de sănătate.

Medicii de la Spitalul Județean Ilfov rup tăcerea în cazul falsului medic ginecolog: „Este un diavol care a păcălit pe t... VIDEO. Un român și-a distrus mașina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de carabinieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x