Antena Căutare

Au blocat trecerea spre Urgențe! Medici din Constanța, nevoiți să se strecoare cu targa printre autoturisme

O maşină a fost parcată chiar pe aleea care duce către heliportul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, îngreunând astfel accesul cadrelor medicale, care au fost nevoite să se strecoare cu targa cu un pacient printre autoturisme. Maşina respectivă aparţine unui cadru medical al unităţii spitaliceşti.

O maşină a fost parcată chiar pe aleea care duce către heliportul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, îngreunând astfel accesul cadrelor medicale, care au fost nevoite să se strecoare cu targa cu un pacient printre autoturisme. Maşina respectivă aparţine unui cadru medical al unităţii spitaliceşti, notează news.ro.

Pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou" au fost postate mai multe fotografii care arată cum un autoturism a fost parcat chiar pe aleea care duce la heliportul Spitalului Judeţean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, cadrele medicale care au adus un pacient cu elicopterul au fost nevoite să se strecoare cu targa printre autoturismele din zonă ca să ducă bolnavul la unitatea spitalicească.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa va iniţia o anchetă în acest caz, iar angajatul unităţii medicale care a parcat în zona respectivă va fi audiat, urmând cel mai probabil să fie sancţionat pentru fapta sa.

De asemenea, spitalul intenţionează să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Persoana care a parcat pe aleea de acces care duce către heliport este medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ce se întâmplă dacă salariile angajaților de la Metrorex vor fi majorate! Toți românii care merg cu metroul vor fi afect... Imagini surprinse în urmă cu puțin timp! Continuă să ningă în mai multe zone din țară. Starea vremii la această oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x