Antena Căutare

Hora ce împarte România în două! Medici și asistente, dans popular în curtea Spitalului „Victor Babeş” din Craiova! Război pe internet! „Paciebții ce făceau?” - VIDEO

Medicii și asistentele de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova s-au prins în horă, în curtea unității medicale. 

În imaginile video publicate pe internet, cu măşti de protecţie, în combinezoane şi cu un banner uriaş în spatele lor pe care este afişat mesajul „Împreună vom învinge”, medicii şi asistentele par că încearcă să mai uite astfel de stres.

Potroivit conducerii spitalului, acesta a fost un gest de bucurie după ce au reușit să salveze viața primul pacient cu Covid-19 internat aici.

Pacientul, un bărbat din Caracal, a fost internat în spital în data de 6 martie, iar în această perioadă a fost pe punctul de a muri de trei ori. Joi, el a fost declarat vindecat şi externat.

Reacțiile pe internet, împărțite!

Imaginile video cu hora dansată de medici și asistenți, în curtea spitalului, au împărțit internauții în două tabere - unii au scris comentarii pozitive, alții au criticat decizia cadrelor medicale de a dansa, în loc de a-și vedea de îngrijirea pacienților.

„Vreau și eu ce fumează aceste cadre medicale de la Spitalul Clinic de BI și PNF „Victor Babeş“ Craiova !!! ... se mai și lauda pe pagina lor de facebook! (...) Oare ce făceau pacienții în timp ce cadrele medicale horeau în curtea spitalului?”, a fost una dintre criticile la adresa cadrelor medicale care au dansat o horă, în curtea spitalului.

„Dragilor, unii muncesc de 48 ore și dacă a fost nevoie de 10 minute de pregătire pt o hora de 30 de secunde, cred ca au acest drept, ca să li se ridice moralul. Este la fel ca atunci când în avion, la depresurizare, îți pui tu masca ție prima data și apoi copilului... Dacă tu leșini, copilul moare sigur”, a fost un comentariu din cealaltă tabără.

Dosar penal după haosul de la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca, unde românii s-au îmbulzit, în ciuda pandemiei d... A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x