Antena Căutare

Hora ce împarte România în două! Medici și asistente, dans popular în curtea Spitalului „Victor Babeş” din Craiova! Război pe internet! „Paciebții ce făceau?” - VIDEO

Medicii și asistentele de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova s-au prins în horă, în curtea unității medicale. 

În imaginile video publicate pe internet, cu măşti de protecţie, în combinezoane şi cu un banner uriaş în spatele lor pe care este afişat mesajul „Împreună vom învinge”, medicii şi asistentele par că încearcă să mai uite astfel de stres.

Potroivit conducerii spitalului, acesta a fost un gest de bucurie după ce au reușit să salveze viața primul pacient cu Covid-19 internat aici.

Pacientul, un bărbat din Caracal, a fost internat în spital în data de 6 martie, iar în această perioadă a fost pe punctul de a muri de trei ori. Joi, el a fost declarat vindecat şi externat.

Reacțiile pe internet, împărțite!

Imaginile video cu hora dansată de medici și asistenți, în curtea spitalului, au împărțit internauții în două tabere - unii au scris comentarii pozitive, alții au criticat decizia cadrelor medicale de a dansa, în loc de a-și vedea de îngrijirea pacienților.

„Vreau și eu ce fumează aceste cadre medicale de la Spitalul Clinic de BI și PNF „Victor Babeş“ Craiova !!! ... se mai și lauda pe pagina lor de facebook! (...) Oare ce făceau pacienții în timp ce cadrele medicale horeau în curtea spitalului?”, a fost una dintre criticile la adresa cadrelor medicale care au dansat o horă, în curtea spitalului.

„Dragilor, unii muncesc de 48 ore și dacă a fost nevoie de 10 minute de pregătire pt o hora de 30 de secunde, cred ca au acest drept, ca să li se ridice moralul. Este la fel ca atunci când în avion, la depresurizare, îți pui tu masca ție prima data și apoi copilului... Dacă tu leșini, copilul moare sigur”, a fost un comentariu din cealaltă tabără.

Dosar penal după haosul de la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca, unde românii s-au îmbulzit, în ciuda pandemiei d... A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x