Antena Căutare

Medicii de familie refuza sa semneze contractele cadru

Medicii de familie au anuntat astazi inca o data ca nu vor ceda in fata presiunilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si nu vor semna contractul cadru nici in perioada urmatoare. La mijloc sta insa sanatatea a milioane de pacienti, care s-au trezit de pe-o zi pe alta fara niciun fel de drept, desi isi platesc luna de luna asigurarile de sanatate.


Conflictul dintre medici si Casa de Asigurari de Sanatate a izbucnit la inceputul saptamanii, dupa ce cadrele medicale au refuzat sa semneze noile contracte cadru.

In ultimele cinci zile a fost mai liniste ca niciodata in cabinetele medicilor de familie. Resemnati, pacientii au venit doar pentru urgente. Stiau deja ca nu vor primi retete compensate sau gratuite. Iar razboiul dintre Casa Nationala de Sanatate si medicii de familie pare sa nu se incheie prea curand.

Un indemn, venit din partea unui "fost ministru al Sanatatii" care le da si mai multa putere medicilor de familie. SI asa sufiecient de hotarati sa nu semneze contractul cadru.

Intre timp milioanele de pacienti din Romania inscrisi pe listele medicilor de familie se descurca asa cum pot. Fie iau medicamente mai putine, fie le inlocuiesc cu alte produse mai ieftine, fie renunta la tratament.

Accident grav in Constanta: un mort si 6 raniti... Luni incepe BAC-ul. Vezi ce patesti daca esti prins copiind!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x