Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Medicii de la Timișoara, o nouă victorie în fața coronavirusului. Un tânăr de 27 de ani a fost externat, el fiind a 14-a persoană care a învins COVID-19

Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara au mai marcat o victorie în fața coronavirusului, întrucât un alt tânăr a fost externat. Astfel, numărul persoanelor vindecate de coronavirus a ajuns la 15, 14 dintre ele fiind doar aici. 

Medicii de la Timișoara, o nouă victorie în fața coronavirusului. Un tânăr de 27 de ani a fost externat, el fiind a 14-a persoană care a învins COVID-19

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus în urmă cu aproape o săptămână, a fost declarat vindecat și externat.

În următoarele două săptămâni, însă, el va rămâne izolat la domiciliu, așa cum prevede procedura privind persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 168! În ce stare se află pacienții

Conform Opinia Timișoarei, numărul persoanelor care au reușit să învingă coornavirusul se ridică la 15, 14 dintre acestea fiind doar la Timișoara.

Coronavirus în România - bilanț până pe 16 martie

Încă 10 cazuri de Covid-19 au fost confirmate pe teritoriul României, ceea ce ridică la 168 totalul românilor depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, a anunțat, luni după-amiază, Grupul pentru Comunicare Strategică.

De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, după cum urmează:

  • 4 în București
  • 2 în Ilfov
  • câte unul în Constanța, Teleorman, Neamț și Mureș.

Coronavirusul lasă urme adânci. O tânără care și-a pierdut mama, mărturisiri sfâșietoare: ”COVID-19 m-a împiedicat să o țin de mână în clipa morții!”

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină.

Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani și 63 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.078 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 14.845 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Recomandari