Antena Căutare

Medicii din Giurgiu care l-au tratat pe baschetbalistul american, acuzati de ucidere din culpa

Medicii de la Spitalul Judetean din Giurgiu care l-au tratat pe baschetbalistul Chauncey Hardy au fost pusi sub invinuire pentru ucidere din culpa.

"Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu, in cursul zilei de 13 octombrie 2011, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, de catre personalul medical implicat in serviciile de asistenta medicala in cazul sportivului H.C. de la CSS Giurgiu.

Sesizarea din oficiu s-a intemeiat pe concluziile Raportului de control al Directiei de Sanatate Publica Giurgiu, care releva nerespectarea obligaþiilor de acordare a serviciilor de asistenta medicala si a dispozitiilor protocoalelor de transfer inter-clinic a pacientului, ce apartin unitatii de primiri urgente din Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu si Serviciului Judetean de Ambulanta Giurgiu"






Rezultatele anchetei decesului baschetbalistului american. Amenzi usturatoare pentru medicii de la Giurgiu
S-a confirmat prezenta antraxului la Tulcea!... Scandal la Conservator: Studenti la locuri fara plata, exmatriculati din lipsa de fonduri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x