Antena Căutare

Intervenția violentă a jandarmilor a dus la moartea bărbatului din Vatra Dornei! A fost strâns de gât, apăsat cu genunchii în zona plămânilor și i-a fost pulverizat spray lacrimogen direct în căile respiratorii

Exclusiv! Medicii legiști au condirmat că intevenția violentă a jandarmilor a contribuit la moartea bărbatului din Vatra Dornei

Ioan Csapai este bărbatul care a murit după ce un echipaj de jandarmi a intervenit extrem de violent pentru a-l mobiliza! Acesta a fost lovit în zonele vitale, piept și gât, fiind deja pus la pământ de oamenii legii, dar nu s-au oprit aici! Bărbatul a intrat direct în comă după ce i-a fost pulverizat spray lacrimogen direct în față de la o distanță de cinci centimetri.

StiriSuceava.net a intrat în posesia Certificatului Medical Constatator al Decesului nr. 96/21.07.2019 privindu-l pe Ioan Csapai.

Conform certificatului semnat de șefa Secției de Medicină Legală Suceava, cauza directă a decesului a fost „insuficiența cardio-respiratorie acută”. La cauze antecedente au fost înscrise „Peritonită generalizată” și „Infarct enteromezenteric total”.

Intervenția violentă a jandarmilor a dus la moartea bărbatului din Vatra Dornei! A fost strâns de gât, apăsat cu genunchii în zona plămânilor și i-a fost pulverizat spray lacrimogen direct în căile respiratorii

stirisuceava.net

stirisuceava.net

Conform medicilor legiști, bărbatul a murit din cauza faptului că nu a mai putut să respire, asta în condițiile în care în imagini se observă că bărbatul este strâns puternic în zona gâtului, a pieptului și atacat" mortal cu spray lacrimogen.

Incidentul a avut loc vineri, 19 iulie, în timpul Festivalului de Folclor pentru Copii şi Tineret din Vatra Dornei. În împrejurări încă necunoscute, bărbatul ar fi fost acuzat de comportament nepotrivit față de o minoră și tătăl fetei ar fi sesiat un echipaj de jandarmi din zonă.

Un martor a surprins imaginile în care că bărbatul era deja imobilizat la pământ, iar doi jandarmi sunt peste el încercând să-i pună cătușele. Deși bărbatul nu mai prezenta niciun risc pentru oamenii legii, o jandarmeriță care se afla în aceeași misiune se apleacă și pulverizează gaz lagrimogen direct în fața suspectului, de la o distanță de doar câțiva centimetri. Acest gest s-a dovvedit a fi fatal și ultimul act care i-a adus moartea celui bănuit de agresivitate!

În urma actului fatal bărbatul se mai zbate puțin și după rămâne inert. Jandarmii îi pun cătușele deși el nu mai mișcă, și abia după ce încearcă să-l ridice își dau seama că omul nu dă niciun semn de viață!

Imediat apar doi polițiști care intervin. Jandarmii îi scot cătușele și îl întind cu fața în sus. Din imaginile filmate, niciunul nu acordă primul ajutor victimei. Jandarmerița care a pulverizat spray-ul nu intervine deloc, stând tot timpul deoparte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi în județul Sibiu după ce ar fi înşelat mai multe persoane prin metoda "Accidentul&qu... O bătrânică din Dolj a găsit o sacoșă abandonată pe stradă. Când s-a uitat înăuntru, era să ajungă direct la spital!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x