Antena Căutare

„Nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”. O altă pacientă a medicului fals face dezvăluiri șocante

Medicul fals Matteo Politi sau Matthew Mode i-a mutilat nasul unei femei, după o operație de deviație de sept. Pacienta a povestit că a rămas nu doar cu nasul desfigurat, ci și cu o pleoapă căzută și cu atacuri de panică, după această operație și alte intervenții.

Medicul fals Matteo Politi sau Matthew Mode i-a mutilat nasul unei femei, după o operație de deviație de sept. Pacienta a povestit că a rămas nu doar cu nasul desfigurat, ci și cu o pleoapă căzută și cu atacuri de panică, după această operație și alte intervenții.

Alături de falsul medic se prezenta și un alt italian, Michelle di Chirico, dentist, potrivit acestei femei, în vârstă de 60 de ani, care i-a fost pacientă lui Politi timp de un an. Pacienta susține că acest dentist „se comporta în sala de operație de parcă era profesorul lui Matthew Mode”.
Potrivit legii, însă, nu este voie ca altcineva decât echipa operatorie să intre în sală.

„De un an trăiesc un coșmar, iar când am aflat că m-a operat un medic fără studii am avut un șoc! Soțul meu e o persoană publică și nu vreau să transform totul într-un conflict care să-l afecteze pe el”, a povestit pacienta medicului fals, pentru Libertatea.

Femeia, care și-a păstrat anonimatul, a spus că prima consultație la medicul fals a avut loc la clinica Prestige, în februarie, când medicul escroc nu avea nici măcar parafa de la DSP (a obșinut-o pe 23 martie 2018). În cazul acestei paciente, un lifting facial a fost urmat de o intervenție de ridicare a pleoapelor, la clinica dentistului Michelle de Chirico.

Apoi, medicul fals a convins pacienta să îi facă o rinoplastie. Intervenţia a avut loc în luna mai 2018, la spitalul Medas din Capitală.

„Mi-a măcelărit nasul. După ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era într-o stare dezastruoasă. De fapt, aţi văzut cum arăt şi acum… Iar atunci arăta exact ca un şniţel pe care l-ai bătut pe tocător. Iar el îmi spunea că intervine vârsta, că am 60 de ani, că apar nişte reacţii ale organismului. Totuşi, dădea nişte explicaţii foarte logice. Te convingea”, a spus pacienta medicului fals.

„Am rămas cu această gaură la nas. Mă tot ducea cu vorba, că o să aducă nu ştiu ce gel în ţară şi va rezolva cu o injecţie. M-a plimbat prin mai multe clinici, la Medas, la Euromedical, la clinica Adinei Alberts, într-o vilă. Aici chiar mi-a spus că va prelua această clinică de la Adina Alberts şi îşi va face un penthouse deasupra”, a mai spus pacienta medicului escroc.

Ancheta a fost făcută de Libertatea.

Accident grav! Doi morți și trei răniți, în urma impactului dintre două autoturisme și o autoutilitară... Copil din Satu Mare, la vânzare pe internet! O femeie însărcinată își vinde pruncul încă nenăscut. Câți bani cere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x