Medicul Ianceu: Am tras unul de altul să nu adormim. Am tras de Aura până în ultimul moment

După tragedia din Apuseni, Dr Sorin Ianceu a povestit pas cu pas chinurile cumplite prin care a trecut după ce s-a prăbuşit avionul.


După tragedia din Apuseni, Dr Sorin Ianceu a povestit pas cu pas chinurile cumplite prin care a trecut după ce s-a prăbuşit avionul.

Doctorul Ianceu a fost impresionat de calmul cu care Adrian Iovan a pilotat pana in momentul in care s-a prabusit avionul: "În momentul in care am iesit din ceata se vedea deja culmea muntelui ,acoperita de zapada a reusit sa se ridice deasupra culmii muntelui dupa care a inceput sa piarda din nou altitudine si se vedeau varful brazilor cum se apropie tot mai mult,tot mai mult de fuselajul avionului ,ala a fost primul moment in care mi-am dat seama ca suntem intr-o situatie crtica si ca din nefericire sansele sunt mari sa nu mai poata redresa avionul sa ne prabusim".

De altfel medicul a vorbit despre cum s-au luat de mână ţi au luptat contracronometru cu viaţa. Au avut grijă unul de celălalt, iar doctorul Zamfir a fost cel care i-a îngrijit. "Am tras unul de altul să nu adormim. Am tras de Aura până în ultimul moment. Am crezult că salvatorii sunt un miraj", a mai afirmat Ianceu.

Ajuns acasă, Sorin Ianceu a fost primit cum nu se putea mai bine de familie şi de piticii săi. Cu emoţie în suflet, medicul este acum, în sfârşit, lângă cei pe care îi iubeşte.

După o dramă în munţi!

Foto: voceatransilvaniei.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri