Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Explicația absurdă dată de medicul rezident care a blocat accesul la heliport! Pacientul transportat cu elicopterul a murit

Şoferiţa care a blocat accesul medicilor către heliportul spitalului din Constanţa este cercetată disciplinar. Tânăra, medic rezident, a declarat că şi-a lăsat maşina acolo pentru că ploua. Pacientul adus în stare critică cu elicopterul SMURD a fost cărat pe braţe de doctori, pentru că targa n-avea loc. Bărbatul, victima unui accident, nu a mai putut fi salvat.

Şoferiţa care a blocat accesul medicilor către heliportul spitalului din Constanţa este cercetată disciplinar. Tânăra, medic rezident, a declarat că şi-a lăsat maşina acolo pentru că ploua. Pacientul adus în stare critică cu elicopterul SMURD a fost cărat pe braţe de doctori, pentru că targa n-avea loc. Bărbatul, victima unui accident, nu a mai putut fi salvat.

În plină operaţiune de salvare, medicii de la spitalul din Constanţa cară, pe braţe, un pacient rănit grav. Bărbatul, adus cu elicopterul SMURD, nu a putut fi preluat pe o targă pentru că aleea de acces spre heliport era blocată de o maşină. Tânăra şoferiţă care a parcat acolo este medic rezident. Pentru gestul său, a avut o explicaţie surprinzătoare.

„Este clar şi evident că nu avea ce să caute acolo. Am declanşat o anchetă administrativă, i-am ascultat şi punctul dânsei de vedere, care spune că ploua la vremea respectivă şi nu a văzut zona”, a declarat dr Bogdan Obada, director medical SCJU Constanța.

Pacientul a ajuns, după un mic ocol, în camera de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat. Bărbatul de 50 de ani fusese adus la spital din satul Gălbiori. Era dulgher şi se afla în maşina de serviciu când, pe şoseaua umedă, s-a lovit de un alt autoturism.

În urma incidentului, conducerea spitalului judeţean Constanţa a amplasat în zonă mai multe panouri de avertizare cu accesul interzis in zona heliportului. Tânăra şoferiţa va fi sancţionată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro