Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Mega Image continuă parteneriatului cu producătorii locali de legume

Mega Image a anunţat joi că va continua, pentru al şaselea an consecutiv, programul “Gusturi româneşti de la gospodari”, dezvoltat împreună cu producătorii locali din zona de sud-est a ţării, care cultivă şase tipuri de legume de sezon care ajung direct pe rafturile magazinelor: roşii, ardei bianca, salată verde, castraveţi cornişon, ardei kapia şi vinete.

În prezent, programul „Gusturi româneşti de la gospodari” include peste 140 de fermieri care cultivă legume pe o suprafaţă totală de peste 86 de hectare.

„Am crescut de la an la an un program unic pe piaţă prin modul în care ne implicăm în cultivarea legumelor alături de fermieri, pentru a le oferi consumatorilor noştri în fiecare sezon şase legume cu gust autentic, cotrolate în fiecare etapă de creştere. Mai mult, programul Gusturi româneşti de la gospodari aduce beneficii şi pentru producători, de la stabilitate financiară la formarea lor continuă în legumicultură prin consultanţă de specialitate, cu impact direct asupra agriculturii locale. Vom continua investiţia în acest program” afirmă Mircea Moga, director executiv Mega Image.

Reprezentanţii Mega Image spun că un inginer agronom urmăreşte întregul parcurs al culturii, de la analiza solului şi a apei, la furnizarea şi plantarea seminţelor, până la tratarea culturii pe perioada creşterii şi la verificarea finală a recoltei.

“Agricultura locală are multe provocări, dar care pot fi uşor depăşite prin multă implicare, perseverenţă şi mai ales foarte multă muncă” spune Emil Ilin, vicepreşedinte comercial Mega Image.

Reprezentanţii retailerului spun că, solul şi apa sunt testate şi analizate, seminţele sunt atent selecţionate, iar legumele sunt testate înainte de a ajunge la raft.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 705 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa : news.ro

Recomandari