Antena Căutare

Mehedinţi: Asistenta medicală şi şoferul unei ambulanţe, răniţi după ce autospeciala a fost lovită de un autoturism

O asistentă medicală şi şoferul unei ambulanţe au fost răniţi, joi, pe un drum judeţean din Mehedinţi, după ce autosanitara în care se aflau a fost lovită de un autoturism al cărui şofer a virat la stânga fără să se asigure.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, joi a avut loc un accident rutier în localitatea Gogoşu, pe DJ 606, în care a fost implicată o ambulanţă aflată în misiune. ”Un autoturism condus de un bărbat pe DJ 606, pe raza localităţii Gogoşu, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu o autospecială a ambulanţei care se angajase în efectuarea manevrei de depăşire regulamentară. În urma impactului autospeciala a fost proiectată într-un stâlp de electricitate. Au rezultat două victime, respectiv şoferul ambulanţei şi asistentul medical care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambulanţa era în misiune şi urma să ajungă la un caz medical”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa : news.ro

Primarul oraşului Eforie, trimis în judecată pentru că ar fi vândut un teren în mod nelegal... Un şofer de taxi constănţean a fost amendat cu 100! Un client nervos l-a reclamat la poliție - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x