Antena Căutare

Mehedinti: Contabil batut pana la lesin de viceprimar

Contabilul primariei din Salcia, judetul Mehedinti, a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut crunt, spun politistii, chiar de catre viceprimarul comunei. Contabilul sustine ca sotia viceprimarului nu prea a dat pe la serviciu si a fost nevoit sa o sanctioneze în condica de prezenta. De aici si scandalul. Viceprimarul neaga tot, care spune ca, de fapt, contabilul s-ar fi lovit de un dulap.

Contabilul comunei Salcia a "indraznit" sa o treaca absenta din condica de prezenta pe sotia viceprimarului, care lipsise o luna de la munca, nemotivat.

Atat i-a trebuit insa acesteia, care a inceput sa tipe la contabil, apoi a plecat si s-a intors cu sotul ei, viceprimarul comunei. Acesta, insotit si de un cumnat, au inceput sa-l ia la bataie pe contabil, mai intai peste fata, cu condica de prezenta, apoi cu pumnii si cu picioarele, pana cand acesta a lesinat.

Cele intamplate au fost recunoscute si de primarul comunei. Politisitii au deschis doua dosare de cercetare si in functie de numarul de zile de spitalizare de care contabilul va avea nevoie, vor intocmi dosare penale.

Mai nou, soferii romani intra pe contrasens fara teama... Accident mortal la Iasi: O femeie a fost strivita de o betoniera pe trecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x