Antena Căutare

Membrii MISA s-au reunit intr-o spirala la Costinesti

Este zi de meditatie la Costinesti. Membri MISA din toate colturile lumii s-au prins de dimineata in cea mai importanta spirala a verii. Meditatiile au inceput inainte sa se lumineze, intr-o liniste parca de mormant.

Peste 2000 de adepti misa s-au prins in aceasta dimineata in spirala de la Costinesti. Ordinea in lantul uman nu este intamplatoare, ci in functie de zodie. Inainte de a se prinde in spirala, adeptii MISA nu au avut voie sa manance carne, sa consume alcool sau sa fumeze.

Daca nu stiati, sunt conditii obligatorii pentru integrarea in absolut. Evident, conteaza si suportul muzical. De jur imprejur au fost instalate statii de amplificare in care se aude muzica lui Jean Michel Jarre, ideala pentru astfel de meditatii, spun adeptii MISA.

Spirala s-a desprins in urma cu scurt timp. La final, participantii s-au declarat multumiti de rezultat. Unii au simtit energia indusa de meditatie, iar altii.au reusit chiar sa ia legatura cu maestrul lor, Gregorian Bivolaru. Cel putin, asa sustin.

Furtunile au facut ravagii in mai multe zone din tara... Muzeul Antipa va inlocui girafa distrusa de huligani cu un mamut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x