Antena Căutare

Meniu mortal într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă în mâncare. Reacția ospătarilor: „Te rog, poartă-te civilizat”

Caz șocant într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă de cutter în farfurie, într-un restaurant cu specific spaniol, din centrul orașului.

Caz șocant într-un restaurant din Galați. Un bărbat a găsit o lamă de cutter în farfurie, într-un restaurant cu specific spaniol, din centrul orașului.

Scandalul a izbucnit imediat ce clientul s-a dus să le ceară socoteală angajaților restaurantului. Aceștia au spus că poate chiar el și-a pus lama în farfurie. Bărbatul a sunat imediat la Direcția pentru Sănătatea Alimentelor și la Comisaiatul pentru Protecția Consumatorului.

În fața inspectorilor, administratorul societății a declarat că nu știe cum a ajuns obiectul ascuțit în mâncare și că va face și el o anchetă internă.

Surse din OPC spun că modul în care lama a ajuns în mâncare va fi greu de demonstrat. Dacă vor fi găsite probe, patronii restaurantului riscă să fie amendați.

Sursa: Antena 3

Cinci mașini implicate într-un accident rutier, pe Autostrada A2 București-Constanța! Trei persoane au fost rănite... CFR Călători: Vineri intră în vigoare programul estival Trenurile Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x