Antena Căutare

Merită respect! A construit 1.000 de case pentru cei săraci și fără un acoperiș deasupra capului. „Nu voi uita niciodată de unde am plecat.”

Boxer mondial în vârstă de 37 de ani și actual senator filipinez Manny Pacquiao, a plătit din buzunarul său construcția a 1.000 de case pentru oamenii săracii din orașul său natal.

Boxer mondial în vârstă de 37 de ani și actual senator filipinez Manny Pacquiao, a plătit din buzunarul său construcția a 1.000 de case pentru oamenii săracii din orașul său natal. Pacquiao este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din istorie, dar şi unul dintre cei mai generoşi!

Acesta a trăit greu în copilărie. Casa în care stătea se dărâma și mereu se întreba dacă va avea ce să mănânce a doua zi. Viața, pe cele mai nebănuite căi i-a croit un drum extraordinar, presărat de succes și de mari câștiguri materiale, dar timpul și reușitele nu l-au făcut să uite deunde a plecat: „Nu voi uita niciodată de unde am venit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a permis să ajut și alte persoane ”, a scris fostul congresist pe Twitter.

Pacquiao este un pugilist din Filipine, cunoscut ca Manny Pacquiao. Acesta și-a început cariera profesională la vârsta de 16 ani. Debutul său profesional a fost într-un turneu de 4 tururi împotriva lui Edmund Ignacio pe 22 ianuarie 1995, pe care Pacquiao la câștigat prin decizie. Moartea celui mai bun prieten al său, Mark Peñaflorida, în 1994, l-a făcut pe tânărul Pacquiao să devină profesionist în box.

Doar pentru un singur meci, disputat contra lui Floyd Mayweather în anul 2015, Pacquiao a încasat 150 de milioane de dolari. O mare parte din această sumă a cheltuit-o pentru a-i ajuta pe oamenii săraci din satul său natal.

Campionul a construit 1.000 de case pe care le-a dat în folosinţă imediat ce lucrările au fost finalizate. A luat această decizie după ce a constata cât de mulți oameni săraci trăiesc în orașul în care a crescut și el.

"Mă simt foarte bine să ofer aceste case consătenilor mei. Mai mult de o mie de familii vor beneficia de aceste locuinţe. Nu voi uita niciodată de unde am plecat.” a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

El a fost supranumit cel mai mare boxer din Asia și al doilea sportiv cu cea mai mare remunerație din 2015.


Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, singurele victime ale lui Gheorghe Dincă?! Monstrul din Caracal, intervievat 22 de ... Primele imagini de la Banchetul Imperial din Japonia. Ce ţinută a ales să îmbrace soţia lui Klaus Iohannis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x