Căutare Live

Controversa care i-a pus pe jar pe părinți! Mersul pe trotinetă îi face pe copii să aibă picioare de lungimi diferite

Mersul pe trotinetă îi face pe copii să aibă picioare de lungimi diferite! Cel puţin în opinia unui kinetoterapeut din Suceava care - împreună cu nişte studenţi - a făcut un studiu pe două mii de elevi din clasele primare.

Mersul pe trotinetă îi face pe copii să aibă picioare de lungimi diferite! Cel puţin în opinia unui kinetoterapeut din Suceava care, împreună cu nişte studenţi, a făcut un studiu pe două mii de elevi din clasele primare.

Specialistul susţine că a observat că toţi copiii care folosesc trotineta ar avea o uşoară asimetrie a membrelor inferioare. Concluziile lui sunt, însă, contrazise de medicii ortopezi.

Este vacanţă aşa că toţi copiii se bucură de timpul petrecut în aer liber. Iar distracţia se traduce, pentru unii dintre ei, în curse cu bicicleta, skatebordul sau trotineta.

Nu la fel crede şi un kinetoterapeut din Suceava. Acesta este convins că trotineta poate scurta un picior. Este concluzia la care a ajuns după ce a măsurat, împreună cu studenţii lui, 2000 de copii din clasele primare:

"Nu ştiam de unde apare această asimetrie, absolut toţi copiii care au piciorul stâng scurtat folosesc trotineta. Am găsit şi la câţiva piciorul drept scurtat, dar aceia erau stângaci", a explicat Daniel Irimia.

Filmul accidentului din Timiș, în care au murit un copil de cinci ani și bunicii lui! Oamenii își duseseră nepotul la o ... Bărbat luat de ape cu tot cu mașina pe care o conducea. Vremea extremă continuă să facă ravagii...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x