Antena Căutare

Tren Constanța - București. Program, preț bilet și durata călătoriei

Incepand cu 30 iunie, CFR Calatori a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanta - Bucuresti. 17 trenuri ale soarelui vor pleca zilnic din Mangalia sau Constanța catre Bucuresti.

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanța - București. 17 trenuri ale soarelui vor pleca zilnic din Mangalia sau Constanța către București.

Biletele pentru „Trenul Soarelui”, programul estival de transport al CFR Călători, sunt prezente în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, în secțiunea Trafic intern/Oferte. Pentru aceste bitele sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin legi sau prin hotărâri de govern în vigoare.

Biletele de tren pot fi achiziționate prin următoarele metode:

Prețul biletelor de tren

O călătorie Constanța – București, fără nicio ofertă comercială, este de 59,6 lei la trenurile IR, clasa a II-a. Conform cfrcalatori.ro: „ Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziționarea se face online. Toate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.”

Tren Constanța - București. Program, preț bilet și durata călătoriei

Este important de știut că turiștii de pe litoralul românesc, în perioada 30 iunie – 9 septembrie 2018, pot circula între stațiile de pe litorl cu trenurile InterRegio la prețuri mai scăzute, egale cu tarifele trenurilor Regio.

Program mersul trenurilor Constanța - București

Orele la care pleacă trenurile din Constanța sau Mangalia spre București sunt: 5:25, 10:15, 14:00, 14:40, 17:20, 17:20, 17:20, 18:05, 18:40, 20:00, 20:50, 21:35, 21:35, 21:35, 22:40, 23:20.

Tren Constanța - București. Program, preț bilet și durata călătoriei

Durata călătoriei

O cursă Constața – București Nord, cu trenurile fără oprire, durează aproximativ două ore. Cu celelate trenuri InterRegio, pe aceeași rută, dar care fac opriri în unele stații, durata unei călătorii este în medie de 2 ore și 20 de minute.

Modificări în circulația altor trenuri în perioada 30 iunie – 9 septembrie 2018

Din cauza programului de transport estival, unele trenuri Regio și InterRegio vor suferi modificări ale programelor de circulare. Modificările vor fi anunțate la nivel local în gările afectate de schimbări.

CFR Călători sugerează să se consulte pagina de internet oficiala a companiei www.cfrcalatori.ro și să fie contactați la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Deplasare mai ușoară cu trenul pentru persoanele cu dizabilități

Potrivit CFR Călători: „Persoanele cu dizabilități motorii au posibilitatea de a se deplasa mai ușor cu trenul spre și dinspre litoral, beneficiind din partea CFR Călători de servicii gratuite de asistență (rezervarea locurilor speciale, însoțire în incinta stației, asistență la urcare/coborâre în/din tren și asistență la bordul trenului). Pasagerii trebuie să completeze, cu minimum 48 ore înainte de plecare, un formular care este disponibil online și la casele de bilete, pentru trenuri care au plecări/sosiri din/în marile gări. Toate detaliile pentru accesarea acestor servicii gratuite pot fi găsite pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Asistență PMR.”

Sursă foto: pinterest.com

Circulația în Capitală, BLOCATĂ după un accident rutier!... Un copil dispărut de acasă este căutat de peste 100 de persoane. Există posibilitatea ca micuțul să fi căzut într-un râu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x