Antena Căutare

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Sibiu în vara 2018!

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanța - Sibiu. 11 trenuri vor pleca zilnic din Constanța având ca destinație Sibiu, 2 dintre acestea având rută directă.

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Sibiu în vara 2018! Galerie
Tren CFR Călători | economica.ro

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Constanța - Sibiu. 11 trenuri vor pleca zilnic din Constanța având ca destinație Sibiu, 2 dintre acestea având rută directă.

Conform mersului trenurilor pentru vara 2018, 11 trenuri vor pleca în fiecare zi din Constanța către Sibiu.

Odată cu repornirea programului de transport estival, unele trenuri Regio și IR își vor modifica programul de circulație pentru a se adapta la programul „Trenurilor Soarelui”, acestea având prioritate.

Program mersul trenurilor Sibiu - Constanța

Conform CFR Călători, pe ruta Constanța - Sibiu vor pleca zilnic câte 11 trenuri, după următorul orar:

  • Cele două trenuri directe vor pleca din Constanța la orele 14:00 și 20:00
  • Trenurile cu legături vor pleca din Constanța la orele 05:25, 08:30, 10:15, 11:30, 13:00, 14:00, 14:40, 18:05, 20:00, 20:50, 21:35

Mai multe detalii despre trenurile cu legături puteți găsi aici.

Durata medie a drumului pe ruta Constanța - Sibiu este de 8-11 ore pentru rutele directe, conform mersului trenurilor CFR Călători.

De unde poți cumpăra bilete pentru tren și cât costă acestea

Pentru evitarea aglomerației la casele de bilete, CFR Călători recomandă procurarea biletelor de tren din timp, acestea putând fi achiziționate:

  • Online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • De la automatele de bilete din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Program mersul trenurilor pe ruta Constanța - Sibiu în vara 2018!

Automat bilete CFR

ovidiumilitaru.ro

Fără nicio altă ofertă comercială prețul unui bilet pe ruta Constanța - Sibiu este de aproximativ 120 lei, în funcție de trenul ales.

În cazul în care se achiziționează un bilet dus-întors, la prețul acestuia se aplică o reducere de 10%, iar dacă biletul este cumpărat online o reducere suplimentară de 5%, în timp ce biletele cumpărate cu cel puțin 21 de zile în avans vor beneficia de o reducere de 25%.

De asemenea este o idee bună să îți iei și prietenii cu tine. Pe lângă distracția garantată, CFR Călători îți oferă o reducere de 30% la achiziționarea online a ofertei Minigrup 2-5.

Cine este singura elevă din Iași care a reușit să ia zece pe linie la Bacalaureat! A mărturisit totul pe internet: ”Mama... A fost depistată la Constanța! Pesta porcină bagă românii în sperieți! Autoritățile încearcă să oprească răspândirea vir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x