Antena Căutare

Program mersul trenurilor pe ruta Sibiu - Constanța în vara 2018!

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Sibiu - Constanța. 5 trenuri vor pleca zilnic din Sibiu având ca destinație Constanța, 2 dintre acestea având rută directă.

Program mersul trenurilor pe ruta Sibiu - Constanța în vara 2018! Galerie
Trenul Sibiu Constanța | turnulsfatului.ro

Începând cu 30 iunie, CFR Călători a publicat noul program pentru mersul trenurilor pe ruta Sibiu - Constanța. 5 trenuri vor pleca zilnic din Sibiu având ca destinație Constanța, 2 dintre acestea având rută directă.

Conform mersului trenurilor pentru vara 2018, 5 trenuri vor pleca în fiecare zi din Sibiu către litoralul românesc. Doar 2 dintre acestea vor avea însă rută directă, celelalte 3 staționând în Gara de Nord.

Odată cu repornirea programului de transport estival, unele trenuri Regio și IR își vor modifica programul de circulație pentru a se adapta la programul „Trenurilor Soarelui”, acestea având prioritate.

Program mersul trenurilor Sibiu - Constanța

Conform CFR Călători, pe ruta Sibiu - Constanța vor circula zilnic câte 5 trenuri, după următorul orar:

  • IR 1928 cu plecare din Sibiu la ora 04:08 (rută directă)
  • IR 473 cu plecare din Sibiu la ora 06:43 circulă până la București Nord, pentru călatoria către Constanța folosindu-se trenul IR 1585 cu plecare la ora 14:00 (timp de așteptare 1 oră și 55 de minute) sau trenul IR 1936 cu plecare la ora 15:15 (timp de așteptare 3 ore și 10 minute)
  • IR 347 cu plecare din Sibiu la ora 10:54 circulă până la București Nord, pentru călatoria către Constanța folosindu-se trenul IR 1589 cu plecare la ora 17:00 (timp de așteptare 55 de minute)
  • R 2102 cu plecare din Sibiu la ora 11:55 circulă până la Brașov, pentru călătoria către Constanța folosindu-se trenul IR 01476 cu plecare la ora 17:05 (timp de așteptare 1 oră și 13 minute)
  • IR 1923 cu plecare din Sibiu la ora 18:35 (rută directă)

Durata medie a drumului pe ruta Sibiu - Constanța este de 9-11 ore pentru rutele directe, conform mersului trenurilor CFR Călători.

Program mersul trenurilor pe ruta Sibiu - Constanța în vara 2018!

Programul Trenurile Soarelui

cfrcalatori.ro

De unde poți cumpăra bilete pentru tren și cât costă acestea

Pentru evitarea aglomerației la casele de bilete, CFR Călători recomandă procurarea biletelor de tren din timp, acestea putând fi achiziționate:

  • Online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • De la automatele de bilete din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Fără nicio altă ofertă comercială prețul unui bilet pe ruta Sibiu - Constanța este de aproximativ 110 lei, în funcție de trenul ales.

În cazul în care se achiziționează un bilet dus-întors, la prețul acestuia se aplică o reducere de 10%, iar dacă biletul este cumpărat online o reducere suplimentară de 5%, în timp ce biletele cumpărate cu cel puțin 21 de zile în avans vor beneficia de o reducere de 25%.

De asemenea este o idee bună să îți iei și prietenii cu tine. Pe lângă distracția garantată, CFR Călători îți oferă o reducere de 30% la achiziționarea online a ofertei Minigrup 2-5.

ISTERIA „AMBULANȚEI NEGRE”: ”Au găsit copii morți la țară, cu bani în ei… Uite, Vasile, ambulanța, să moară baiatul meu.... Zile Libere 2018. Câte zile libere mai avem până la sfârşitul anului și când sunt acestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x