Antena Căutare

Mesaj dur de Ziua Poliției Române, 25 martie: ”Îmi mor colegii!”

Ziua Poliției este sărbătorită pe 25 martie 2019, de Buna Vestire. Cu ocazia acestei zile, Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, a transmis un mesaj dur: ”Îmi mor colegii!”

Mesaj dur de Ziua Poliției Române, 25 martie: ”Îmi mor colegii!” Galerie
Ziua Poltiei Române

Ziua Poliției Române este sărbătorită pe 25 martie 2019, de Buna Vestire. Cu ocazia acestei zile, Bogdan Bănică, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, a transmis un mesaj dur: ”Îmi mor colegii!”

Pagina de Facebook a Poliției Române s-a umplut de mesaje de ”la mulți ani” și felicitări pentru împlinirea a 197 de ani de la momentul istoric generator al acestei sărbători, când, în anul 1822, domnitorul Grigore Dimitrue Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiță Filipescu ( șeful Poliției Române de atunci), Drapelul pe care este cusută sigla Steagului Agiei. Alături de siglă se află o ghirlandă din aur, în interiorul căreia este prezentată Maica Domnului, înaintea îngerului care-i aduce vestea cea mare (Buna Vestire). Un altfel de mesaj de ”La mulți ani” vine însă din partea lui Bogdan Bănică, Vicepreședinte Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Mesaj dur de Ziua Poliției Române, 25 martie: ”Îmi mor colegii!” sursa foto: Facebook

”Îmi mor colegii”, mesajul Vicepreședintelui Sindicatul Național al Polițiștilor din România

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa foto: dcnews.ro

Buna Vestire. Rugăciune puternică pentru sănătate și ajutor... Pensionar căzut din tramvai, sub privirile îngrozite ale călătorilor! Ce au descoperit polițiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x