Antena Căutare

Mesaj emoționant pe chitanța de la un restaurant tip fast-food. Ce a putut să scrie femeia

O femeie din Tennessee a avut parte de un moment unic în timp ce aștepta la un drive al fast food-ului McDonald's. Aceasta dorea să îi cumpere micul dejun copilului său, însă a fost surprinsă de un gest de bunătate al unei femei.

O femeie din Tennessee a avut parte de un moment unic în timp ce aștepta la un drive al fast food-ului McDonald's. Aceasta dorea să îi cumpere micul dejun copilului său, însă a fost surprinsă de un gest de bunătate al unei femei.

După ce a comandat micul dejun pentru copilul său, mămica s-a apropiat de geamul unde trebuia să achite, însă a fost uimită când a aflat ce a făcut femeia din fața acesteia.

Heidi Goforth, a postat pe Facebook că femeia din fața ei i-a plătit micul dejun, deși acesta a fost un gest minunat, motivul pentru care femeia a făcut acest lucru este și mai uimitor. Fiul acesteia este membru al forțelor aeriene și nu are ocazia să îi cumpere mâncare.

„Bună dimineața! Tocmai mi s-a întâmplat asta. Mi-a atins inima atât de mult! Îmi cumpăram micul dejun pentru fiul meu de la McDonald's, iar doamna dulce din fața mea a plătit pentru masa mea. Mă rog să-ți vezi fiul în curând! Are noroc să aibă o mamă care îl iubește atât de mult! Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe el! Spune-i „mulțumesc” pentru serviciul său. ” , a postat femeia pe contul personal de Facebook.

Vezi postarea aici

Caryn Scherm Hill, mama a cărui fiu este plecat a răspuns postării cu mesajul: „A fost plăcerea mea. Bunătatea poate crea un astfel de val de emoție. Ce deosebit ai primit micul dejun pentru fiul tău! ” . Aceasta a adăugat „Sotul meu mi-a trimis un mesaj în timp ce lucram de noapte. Am plâns ca un copil când am citit comentariile de la tine și de la alții! Nu trece nici o oră fară să nu ne gândim la fiul nostru. El va râde când va citi asta. ”

De obicei, cel mai frumos lucru care se poate întâmpla este să primești un McNugget în plus. Totuși întâmplarea a fost una emoționantă.

Inspectorii ANAF au făcut 17 sesizări penale pentru români cu venituri suplimentare nedeclarate de 20 milioane euro... Ministrul interimar MAI a cerut o analiză a conducerii Inspectoratelor de poliţie judeţene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x