Antena Căutare

Mesaj plin de ură față de români și alți migranți din Marea Britanie, după Brexit! „Ați infectat această insulă!”

Un mesaj ce incită la ură față de migranții din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost lipit pe uşile de incendiu ale unui bloc social din Norwich vineri în ziua oficializării Brexitului. Notificarea avertizează că sunt „tolerați” doar vorbitorii de limbă engleză.

Mesaj plin de ură față de români și alți migranți din Marea Britanie, după Brexit! „Ați infectat această insulă!”
Mesaj plin de ură față de români și alți migranți din Marea Britanie, după Brexit!

Un locatar al blocului Winchester Tower, aparţinând primăriei din Norwich, a observat afişele lipite pe uşile de incendiu în dimineaţa zilei de vineri.

„În sfârşit ne-am primit ţara noastră grozavă înapoi... nu îi vom tolera pe cei care vorbesc altă limbă decât engleza în apartamentele noastre”, scrie în afişul tipărit lipit la toate etajele clădirii sociale.

„Avem acum o ţară a noastră” unde se vorbeşte doar engleza Reginei, se explică în anunţul menit a fi un avertisment şi care prezintă o nouă regulă devenită obligatorie odată cu Brexitul.

„Este dureros că există oameni care gândesc astfel”, a spus locatarul care a descoperit afişele şi a dorit să rămână anonim.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a descoperit mai multe astfel de notificări, locatarul şi-a alertat administratorul blocului şi un consilier local. Administratorul i-a spus că afişele se găseau pe ieşirile de incendiu la toate cele 15 etaje ale clădirii care aparţine primăriei Norwich, locuinţele fiind destinate chiriaşilor de peste 55 de ani.

Consilierul local i-a recomandat rezidentului să le raporteze poliţiei ca infracţiuni motivate de ură şi a luat legătura cu poliţia din zonă.

„Este un bloc liniştit unde domneşte spiritul comunităţii: mulţi trăiesc aici de multă vreme”, a spus consilierul.

„Este dureros nu doar pentru cei cărora li se adresează anunţul, ci şi pentru persoana care a făcut asta”, a spus și locatarul care a reclamat mesajul.

S-a certat cu soția și a rănit oameni pe șosea! A izbit o mașină condusă de un preot! Imagini tulburătoare! VIDEO... Un bărbat, sfâșiat de un câine de luptă, pe stradă, în Galați! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x