Antena Căutare

Ți se va rupe sufletul când vei vedea ce a spus Andreea, sora Sorinei: „Sufletul meu e despărțit, acum nu-mi mai rămâne decât să...”

Vorbele Andreei, sora fetei adoptate de o familie de români din SUA, sunt de-a dreptul răvășitoare pentru orice om cu suflet. 

Vorbele Andreei, sora fetei adoptate de o familie de români din SUA, sunt de-a dreptul răvășitoare pentru orice om cu suflet.

Fetiţa de opt ani a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA. Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentur a fi preluată de părinţii adoptivi.

Sorina, fetita de opt ani din Baia de Arama, care a fost luata de mascati si dusa la familia adoptiva, are o sora, Andreea, care i-a transmis un mesaj emotioant. Micuta sufera foarte tare si spune ca Sorina nu a vrut sa plece si ca au luat-o cu forta. De cand a plecat, ii scrie scrisori si chiar si noaptea se trezeste pentru a intreba de ea. Si parintii plang incontinuu, dar ea stie ca o sa se intoarca pentru ca isi iubeste foarte mult familia.

„E in America. Ii zicea lui mami ca nu vrea sa plece. A venit o procuroare care a tras de ea. A tras-o de mana pana a dat si cu capul. Sorina zicea ca: mami, nu vreau sa plec. (…) Sufletul meu e despartit. Acum nu-mi rămâne decât să aștept să ne mai revedem cândva (…) De la 18 ani se intoarce. Ca ne iubeste. Pe mami, pe tati si pe mine. Mami sa nu mai planga. Tati sa nu se mai streseze, pentru ca o sa vina inapoi. Sori, te iubesc”, este mesajul Andreei.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a declarat, luni dimineaţă, că nu tolerează abuzuri şi nu va acoperi greşeli, fiind deschis un dosar penal in rem în cadrul căruia vor fi verificate toate aspectele legate de preluarea de la asistentul maternal din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, a fetiţei de 8 ani. Licu afirmă că minora nu trebuie să părăsească teritoriul ţării până când nu vor exista garanţii depline că aceasta se va face în condiţii de siguranţă fizică şi psihică. Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a declarat, luni, că regretă că a asistat la aşa ceva, făcând referire la imaginile în care copila este târâtă de către procurorul de caz. Birchall spune că, până nu se lămuresc toate aspectele cazului, este normal ca minora să rămână în ţară.

Nașterea Sf. Ioan Botezătorul: cea mai puternică rugăciune pe care s-o rostești azi... Dăncilă, despre Sorina, fetița din Baia de Aramă: Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x