Antena Căutare

Mesajul Casei Regale a României, adresat tuturor în contextul protestelor: „Români, țara noastră trece printr-o cumpănă...”

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, a reacționat în contextul evenimentelor din ultimele zile, cu un mesaj adresat tuturor românilor.

Principesa Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, a reacționat în contextul evenimentelor din ultimele zile, cu un mesaj adresat tuturor românilor.

Redăm mai jos scrisoarea publică a Alteței Sale:

”Români,

Viața noastră publică trece printr-un moment de cumpănă. Rătăcirea noastră nu are doar o cauză politică. Obiceiul exercitării puterii după bunul plac a trecut de la o generație la alta, de mai multe decenii încoace, în istoria noastră. Această tristă realitate nu are legătură cu alegerile și nici alternanța la putere. Adesea, oamenii cu înalte poziții au convingerea că subordonarea instituției este o dovadă de luciditate, iar etica este apanajul celui slab” scrie Principesa Margareta.

O grădiniţă din Bucureşti oferă cazare pentru copiii ai căror părinţi vor să meargă la proteste: ”Singura rugăminte este... Anul şcolar 2017-2018 va avea 36 de săptămâni. Cursurile semestrului întâi se vor încheia pe 2 februarie. Când va începe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x