Antena Căutare

Mesajul emoționant al unui bărbat din Alba Iulia, după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19: „E posibil ca acesta să fie ultimul episod”

Un bărbat din Alba Iulia a aflat că a fost infectat cu COVID-19 la centrul de dializă din Bărăbanț. Omul care scria un roman pe Facebook se teme că a ajuns probabil la ultimul episod.

Mesajul emoționant al unui bărbat din Alba Iulia, după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19: „E posibil ca acesta să fie ultimul episod”
S-a infectat cu COVID-19 la un centru de dializă | Pixabay.com

„La Centrul de dializă din Bărăbanț (Alba Iulia) acolo unde fac eu dializă de 3 ori pe săptămână, au fost depistate două cazuri de infecții cu Covid 19. Sâmbătă după-amiaza ne-au testat și pe noi, pacienții, plus medicii și asistentele. Azi au venit rezultatele, și au fost depistate aproximativ încă zece persoane pozitive, contaminate cu Covid 19, printre care și eu”, a scris Lucian D pe Facebook.

Bărbatul scria o poveste pe pagina sa de Facebook, care ajunsese la episodul 47. „Voi intra în izolare, e posibil ca acesta să fie ultimul episod din „Aneta” pe care-l voi posta, deși nu-mi doresc deloc acest lucru… Dumnezeu cu mila….”. Apoi la sfârșitul episodului, a încheiat: ”Va urma. Sper..”

Se justifică pandemia de COVID-19? Medicul Vasile Astărăstoae, semnal de alarmă: „Alungăm un stol de ciori trăgând cu ra... Asistentă cu coronavirus, sărbătorită cu tort și baloane pe patul de spital. „Eroii îngenunchează, ei nu cad niciodată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x