Antena Căutare

Mesajul Patriarhului Daniel pentru toţi tinerii din România, ca urmare a protestelor de amploare: "Ne cerem iertare dacă..."

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj tinerilor care protestează zilele acestea împotriva sistemului, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj tinerilor care protestează zilele acestea împotriva sistemului, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv.

„În aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovaţi la clubul Colectiv din Bucureşti, pentru familiile îndoliate care îşi plâng pe cei dragi ai lor, şi pentru cei răniţi care se află în spitale, dar şi în vreme de mare frământare socială, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere şi de preţuire, de pace şi binecuvântare.

Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite. Înţelegem că tinerii de azi doresc nu numai socializare şi comuniune între ei, ci şi să fie ascultaţi şi încurajaţi în aspiraţiile lor. Biserica noastră îi iubeşte pe toţi tinerii, pe cei care vin la biserică şi pe cei care nu vin la biserică, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie şi pentru societate.

Până acum, Biserica, împreună cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale şi social-filantropice. Acum însă dorim să exprimăm mai multă afecţiune şi înţelegere pentru toţi tinerii din societate, respectând libertatea, demnitatea şi aspiraţiile lor. Biserica este acum alături de tineri înţelegând dorinţa lor de înnoire spirituală şi morală a societăţii româneşti şi se roagă pentru prezentul şi viitorul poporului român, spre a trăi în pace şi unitate”, este mesajul transmis de Patriarhul Daniel în cadrul unui comunicat de presă.

Sursa: adevarul.ro

Citeşte şi:

Andreea Berecleanu, de vorbă cu una dintre victimele infernului din Colectiv. Teodora ne dă lecţia supravieţuirii

Filmul groazei din clubul Colectiv! Procurorii au analizat pas cu pas ce s-a întâmplat în seara cumplită

Scrisoarea unui supravieţuitor al tragediei din Colectiv către Raed Arafat şi Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă: "Bliţurile şi microfoanele ciuguleau din ei fără milă"

Au crezut toți că e o tânără drăguță și sexy, dar când s-au apropiat de ea au avut parte de un adevărat șoc!... Răspunsul oficial despre situaţia Mariei Ion, femeia de serviciu care a murit în clubul Colectiv! Nu avea contract de mu...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x