Antena Căutare

Mesajul pe care nimeni nu îl vrea pe Facebook! O supravieţuitoare a tragediei din Colectiv: "Nu aş fi vrut să postez, dar uite că o fac"

La trei zile de la incendiul din clubul Colectiv, cel care a îndoliat o ţară întreagă, ies la iveală noi mărturisiri cutremurătoare. Andreea Neagu a reuşit să scape din infernul de acolo şi povesteşte coşmarul prin care a trecut.

La trei zile de la incendiul din clubul Colectiv, cel care a îndoliat o ţară întreagă, ies la iveală noi mărturisiri cutremurătoare. Andreea Neagu a reuşit să scape din infernul de acolo şi povesteşte coşmarul prin care a trecut.

"Nu as fi vrut sa postez, dar uite ca o fac. Mi-era imposibil sa dau vreo declaratie pana acum, am fost socata si acum cred ca sunt si mai rau. Am stat in spitale cu prietenii mei pana acum. Am fost acolo, am supravietuit ca prin minune, desi eram in spatele clubului. Cum am vazut flacara ne-am indreptat spre iesire. Am fost primele persoane iesite din club care urlau dupa salvare sa ii arate unde sa se duca. Cei nici 1% din oamenii frumosi si inteligenti si tineri pe care ii mai are si avea tara asta erau in seara de vineri in Colectiv. Mi-e groaza daca spitalele s-au blocat cu 200 de raniti, cu 3000, 30000, ce se poate intampla...

Prea putine telefoane primite si prea putini oameni care sa te ajute. Prea tristi si speriati si prea lamentabili toti. Sunt profund dezamagita, mai dezamagita ca oricand... Spitale care nu puteau primi raniti ca nu mai aveau loc! Totul a luat foc in cinci secunde, dupa ceas. Nu as fi inteles vreodata ce inseamna, intr-o situatie critica, cinci secunde. Am inteles acum... Nu se va schimba ceva daca schimbarea nu incepe cu fiecare dintre noi!! Dragilor, nu mai taceti! Faceti scandal cand nu va convine ceva, spuneti ce va deranjeaza. Faceti reclamatii. Protestati", a scris tânăra pe Facebook.

Citeşte şi:

Primele măsuri luate de autorități după incendiul din clubul Colectiv! Ce decizie s-a luat în urmă cu puțin timp

Cutremurător! Melodia care descrie perfect drama victimelor din Colectiv: „Şi voi căutaţi vinovatul, lucru inutil! Luaţi voi durerea de-a duce la groapă un copil“

Afirmaţiile unui preot şochează o ţară întreagă: ”Faptul că au murit tineri ascultând muzică macabră poate fi o pedeapsă de la Dumnezeu!”

Klaus Iohannis, impresionat enorm în urma tragediei din Colectiv. Mesajul emoționant transmis de șeful statului în urmă ... Își sfâșie inima! Povestea cutremurătoare a doi tineri îndrăgostiți! Voiau să se căsătorească și au murit îmbrățișați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x