Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mesajul sfâşietor al unchiului studentei decedate în tragedia aviatică de la Cluj!

Moartea Aureliei Ion a căzut ca un trăsnet. Familia, colegii şi prietenii sunt şocaţi şi o plâng pe tânăra de 23 de ani.


Potrivit spynews.ro, Moartea Aureliei Ion a căzut ca un trăsnet. Familia, colegii şi prietenii sunt şocaţi şi o plâng pe tânăra de 23 de ani.

"Astazi traiesc una din acele zile in care mi-as da si viata sa pot intoarce timpul si sa-i spun scumpei mele nepoate Ion Aurelia sa nu mearga la spitalul militar central si sa ramana acasa.Asa cum probabil banuiti...si-a pierdut viata in accidentul de avion de la Cluj.Nu stiu cum de am puterea sa va dau aceasta veste dar macar un omagiu sa-i ofer daca n-o pot petrece pe ultimul drum.Nu stiu daca parintii ei asa distrusi cum sunt s-au mai gandit sa-i anunte pe cei de la Merisani..prieteni ,rude.. va rog s-o faceti dumneavoastra si sa le spuneti ca Aura Ion..studenta in anul cinci la medicina ,fata Coditei si a lui Vali , una dintre nepoatele mele de care eram foarte mandru a plecat in floarea varstei lasand in urma o durere necuprinsa....Trebuie sa plec....astazi..mai mult ca niciodata am nevoie de singuratate ca sa-mi pot auzi sufletul plangand........Aurel". Acesta este sfâşietorul mesaj transmis de unchiul fetei.

Recomandari